Adres:

sānsān
Hang 33
3011 GG Rotterdam

Maximum aantal zitplaatsen binnen: 80
Maximum aantal zitplaatsen op het terras: helaas nog niet geopend.

Route:

Lopend vanuit centrum:

Indien u zich in het centrum bevindt, loop allereerst richting de ondergrondse koopgoot en vervolg deze route richting de Rotterdamse markt. En route passeert u de V&D aan uw linkerhand en Peek & Cloppenburg aan uw rechterhand. U bevindt zich dan op de Hoogstraat. Neem de tweede straat rechts richting de Keizerstraat. Bij het nemen van deze hoek ziet u sānsān voorbij de brug. Als extra tip: als u op de Hoogstraat staat en u ziet de McDonalds, dan moet u daar de straat rechts nemen.

Met het Openbaar vervoer:

Vanaf Rotterdam Centraal station zijn er drie mogelijkheden:

  1. 1. U neemt tran 24 richting  “De Esch” en stapt uit bij de halte Keiserstraat. Vanaf deze halte is het slechts 1 minuut lopen. U gaat de Keizerstraat in en loopt richting de brug, in de verte ziet U Mc Donalds, voor de brug lingsaf en U bent bij sānsān.
  2. 2. U neemt De metro richting De Slinge of De Akkers. Stap uit bij Beursplein. Vanaf deze halte is het 5 minuten lopen. Neem de uitgang richting de ondergrondse koopgoot en loop richting de Rotterdamse Markt. En route passeert u de V&D aan uw linkerhand en Peek & Cloppenburg aan uw rechterhand. U bevindt zich dan op de Hoogstraat. Neem de tweede straat rechts richting de Keizerstraat. Bij het nemen van deze hoek ziet u sānsān voorbij de brug. Als extra tip: als u op de Hoogstraat staat en u ziet de McDonalds, dan moet u daar de straat rechts nemen.
  3. 3. U neemt  de trein naar Rotterdam Blaak. Het treinstation Rotterdam Blaak ligt op loopafstand 4 minuten van sānsān. Gaat de blaak op richting de keizerstraat, tip volg de borden Mc Doneld Hoogstraat,  gaat de Keizerstraat links in en loopt richting de brug, in de verte ziet U Mc Donalds, voor de brug lingsaf en U bent bij sānsān.

Voor meer OV informatie www.ns.nlen of http://9292.nl/

Met de auto:

Straat parkeren:

Wij adviseren U, mede op verzoek van de gemeente Rotterdam, om te parkeren bij de parkeergarage Qpark Beursplein of parkeergarage Qpark Bijenkorf.

Mocht U toch in de buurt op straat wensen te parkeren houdt U er dan rekening mee dat in Rotterdam maar op twee manieren betaald kan worden:

  1. Met de Chipknip (extra op Nederlandse bankpassen).
  2. Via belparkeren met uw mobiletelefoon.

Bovendien is zijn er maar een peberkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op straat.

Parkeergarage Qpark Beursplein:

U kunt uw auto het makkelijkst parkeren bij Qpark Beursplein. www.rotterdamparkeren.nl/parkeergarage-beursplein  Let op Zondags inrijden tot 18:00 uuruitrijden 24/7 mogelijk

Type in uw navigator dit adres:  Bulgersteyn 5  3011 AB Rotterdam.

De afstand is dan slechts 3 minuten lopen. Eenmaal uit het parkeergarage, loop dan richting het centrum via de keizerstraat. Aan uw rechterhand vindt u restaurant sānsān.

Parkeergarage Qpark Bijenkorf Rotterdam:

De parkeergarage Qpark Bijenkorf Rotterdam is 24/7 geopend zowel voor in- als uitrijden.

www.rotterdamparkeren.nl/parkeergarage-bijenkorf

Type in uw navigator dit adres: Aert van Nesstraat 16 – 3012 CA Rotterdam

De afstand is ongeveer 5 minuten lopen. Eenmaal uit de parkeergarage, loop dan richting beursplein en Hoogstraat richting Keizerstraat. Bij het nemen van deze hoek ziet u sānsān voorbij de brug. Als extra tip: als u op de Hoogstraat staat en u ziet de McDonalds, dan moet u daar de straat rechts nemen.


Grotere kaart weergeven