Adres:

sānsān
Hang 33
3011 GG Rotterdam

Maximum aantal zitplaatsen binnen: 80
Maximum aantal zitplaatsen op het terras: helaas nog niet geopend.

Route:

Lopend vanuit centrum:

Indien u zich in het centrum bevindt, loop allereerst richting de ondergrondse koopgoot en vervolg deze route richting de Rotterdamse markt. En route passeert u de V&D aan uw linkerhand en Peek & Cloppenburg aan uw rechterhand. U bevindt zich dan op de Hoogstraat. Neem de tweede straat rechts richting de Keizerstraat. Bij het nemen van deze hoek ziet u sānsān voorbij de brug. Als extra tip: als u op de Hoogstraat staat en u ziet de McDonalds, dan moet u daar de straat rechts nemen.

Met het Openbaar vervoer:

Vanaf Rotterdam Centraal station zijn er drie mogelijkheden:

  1. 1. U neemt tran 24 richting  “De Esch” en stapt uit bij de halte Keiserstraat. Vanaf deze halte is het slechts 1 minuut lopen. U gaat de Keizerstraat in en loopt richting de brug, in de verte ziet U Mc Donalds, voor de brug linksaf en U bent bij sānsān.
  2. 2. U neemt De metro richting De Slinge of De Akkers. Stap uit bij Beursplein. Vanaf deze halte is het 5 minuten lopen. Neem de uitgang richting de ondergrondse koopgoot en loop richting de Rotterdamse Markt. En route passeert u Hudson’s Bay aan uw linkerhand en Peek & Cloppenburg aan uw rechterhand. U bevindt zich dan op de Hoogstraat. Neem de tweede straat rechts richting de Keizerstraat. Bij het nemen van deze hoek ziet u sānsān voorbij de brug. Als extra tip: als u op de Hoogstraat staat en u ziet de McDonalds, dan moet u daar de straat rechts nemen.
  3. 3. U neemt  de trein naar Rotterdam Blaak. Het treinstation Rotterdam Blaak ligt op loopafstand 4 minuten van sānsān. Ga de blaak op richting de keizerstraat (tip: volg de borden Mc Doneld Hoogstraat),  ga de Keizerstraat in en loop richting de brug. In de verte ziet U Mc Donalds, voor de brug linksaf en U bent bij sānsān.

Voor meer OV informatie www.ns.nlen of http://9292.nl/

Met de auto:

Straat parkeren:

Wij adviseren U, mede op verzoek van de gemeente Rotterdam, om te parkeren bij de parkeergarage Qpark Beursplein of parkeergarage Qpark Bijenkorf.

Mocht U toch in de buurt op straat wensen te parkeren houdt U er dan rekening mee dat in Rotterdam maar op twee manieren betaald kan worden:

  1. Met de Chipknip (extra op Nederlandse bankpassen).
  2. Via belparkeren met uw mobiletelefoon.

Bovendien is zijn er maar een peberkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op straat.

Parkeergarage Qpark Beursplein:

U kunt uw auto het makkelijkst parkeren bij Qpark Beursplein. www.rotterdamparkeren.nl/parkeergarage-beursplein  Let op Zondags inrijden tot 18:00 uuruitrijden 24/7 mogelijk

Type in uw navigator dit adres:  Bulgersteyn 5  3011 AB Rotterdam.

De afstand is dan slechts 3 minuten lopen. Eenmaal uit het parkeergarage, loop dan richting het centrum via de keizerstraat. Aan uw rechterhand vindt u restaurant sānsān.

Parkeergarage Qpark Bijenkorf Rotterdam:

De parkeergarage Qpark Bijenkorf Rotterdam is 24/7 geopend zowel voor in- als uitrijden.

www.rotterdamparkeren.nl/parkeergarage-bijenkorf

Type in uw navigator dit adres: Aert van Nesstraat 16 – 3012 CA Rotterdam

De afstand is ongeveer 5 minuten lopen. Eenmaal uit de parkeergarage, loop dan richting beursplein en Hoogstraat richting Keizerstraat. Bij het nemen van deze hoek ziet u sānsān voorbij de brug. Als extra tip: als u op de Hoogstraat staat en u ziet de McDonalds, dan moet u daar de straat rechts nemen.


Grotere kaart weergeven